dijous, 15 d’octubre del 2009

Treballar amb l' Audicity

Treball del so.
A la classe de noves tecnologies, la Loles ens ha ensenyat un nou programa el "Audacity", una vegada ensenyat el seu funcionament en fet una activitat per grups que continguin tres cites relacionades amb l'educació.
El nostre grup està compost per quatre companyes, la Irene, Laura, Eli i jo; el primer que vam fer és buscar per Internet les cites, vam buscar en la pàgina "Món notícies". Després amb una pluja d'idees escrivim un petit guió per crear el programa de ràdio 3. A continuació amb el programa de "Audacity", i amb un microfono que ens va deixar la professora Loles vam gravar les nostres veus, i vam posar música de fons. Una vegada realitzat això i posant-li la música de fons de la banda sonora d "Amelie" van treballar amb el programa posant-li la música més forta quan deixaban de parlar o més fluixa quan parlaven, ajustant en nivell de decibels a la veu, deixant espais entre música i frases…
Nosaltres ens hem inventat un programa de ràdio on l'Eli era la presentadora i les altres companyes anàvem recitant les cites que hem escojit, la primera era de platón "filosof" la segona de Frederic Burhus, "psicòleg", i l'última, de Robert Jacque "polític".
En aquest programa ràdio 3, l'oient ha de votar per la cites que més li ha agradat.

Finalment a la classe de dijous dia 15, la Loles ens ha explicat com introduir l'àudio al nostre bloc.
Per a fer-lo hem de buscar el programa "google sites" aquest programa ens permet enviar el treball del so per a poder copiar-lo al fitxer i a continuació afegir-lo al nostre bloc.

Treballar amb aquest programa ha estat una experiència molt divertida, hem gaudit totes fent aquest treball.
Considero que és una manera diferent de treballar en l'escola amb nens ja que amb aquest programa es pot gravar les veus dels nens, pots posar música i escoltar-lo, es pot fer un enregistrament amb animals, fer sortides al zoo o altres espais. Els més petits poden explicar les seves vivències o inquietuds, reflexions…
És una eina molt enriquidora per a nens ja que ajuda a treballar en equip i a perdre la vergonya, és un programa molt divertit on el protagonista són els propis nens.

El treball nostre del so es pot veure aqui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada