diumenge, 25 d’octubre del 2009

Blogosfera i memes

L´enciclopèdia Viquipèdia dui: una blocosfera o blogosfera, també coneguda com a món de blocs o univers de blocs, és la comunitat o xarxa social d'un grup de blocs i els seus blocaires. Gràcies a característiques com els canals webs, els comentaris i els enllaços, alguns blocs poden connectar-se més o menys densament entre ells a partir de la mútua lectura, participació i referència dels seus autors, generant així en conjunt una cultura pròpia. On es refereix també a la comunitat al voltant de tots els blocs existents a Internet com a la blocosfera.

Els memes, podem dir que és transmetre una informació, és la contrucció de coneixement a partir d´una idea inicial que es llença. Amb això es consegueix facilitar la comunicació entre altres i així construir un nou coneixement. Es crea una cadena, donat lloc a un espai de discusió d´un tema, i de reflexió. .

Si voleu saber més de la Introducció general sobre la teoria de los memes per Jordi Cortés feu clic aquí.

Per veure com és una blogosfera, hem fet una activitat conjunta on han participar la Laura Moragues, Eli Puig, Irene Grass i jo Gemma Lorda.

Nosaltres hem creat un bloc on palem de la Salut Infantil. Dintre d´quest bloc podeu trobar pàgines realcionada amb aquest àmbit, com per exemple la obesitat infantil, conceptes bàsics sobre la nutrició entre altres.

Per veure el nostre bloc de alimentació infantil cliqueu aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada