dilluns, 7 de desembre del 2009

Jclic

El programa JClic, és una aplicació de software lliure, és una eina d' Autor que permet al mestre crear recusos educatius digitals.
En aquest espai es pot crear la creació, realització i evalució de les activitats educacitves.

Hem estat treballant amb el programa JClic. Aquest programa ens permet crear "jocs educatius" segons les nostres necessitats com a mestres. També podem compartir la nostra activitat amb altres professionals, i viceversa.

El nostre projecte va dirigit als nens de la etapa d´educació infantil. El objectiu es apropar als nens a crear uns bons hàbits d' una manera divertida. Aquest hàbits estan relacionat amb la alimentació, aseig personal, entre altres…

En aquest projecte es mostre els següents aspectes: trencaclosques, associacions de parelles, relacionar conceptes, hàbits de alimentació, d' higiene, relacionar noms amb companys, els dies de la setmana, colors, comportament a dintre i fora de l' aula reciclar, etc.
Considero que amb aquest programa pot facilitat al mestre a fer diferents activitats, ja sigui els hàbits o un altre centre d' interes que es volgui treballar també a veure els procesos que fan els infants seguin una avaluació del sistema.
Facilita les TIC a dintre de l' aula on els nens aprenen nous conceptes, d' una manera divertida, amena i lúdica.
El infant en tot moment está aprenent i sobre tot o fa amb el joc.
Ja podeu veure les activitats que he creat juntament amb la Laura Moragues, relacionades amb els hàbits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada