diumenge, 15 de novembre del 2009

Windows Movie Market.

El dijous 12/11/09 la porfessora Loles ens va explicar com podem crea un vídeo individual per a gravar el text de comucicació oral i escrita. Tot això amb programa el audacity i posar-li una música de fons i després passar-lo al programa Windows Movie Marker. Tot aquest procés il·lustrarà el que es dirà en el text de comunicació. També va explicar que tenin que fer un vídeo resumint totes les activitats de la setmana blanca.
En primer lloc ens va ensenyar com penjar el power point de les presentacions realitzades.
Aquí teniu els següents pasos per fer-lo.
Dintre del nostre Link anirem a bloc de gestió, allí enllaçarem a la classe "bloc de assignatura" presentacions posat el "Power Point" a la part de les "presentacions" hi ha una link que hem fet a la pàgina web "slideshare" on podem trobar un recollir poower point de moltes persones que pengen.

El primer que en de fer, és crear un compte (ens serveix la conte del gmail) en "signuy", el seu funcionament és bàsic és buscar la nostra presentació buscar en "myslidespace" i quan la tenim publicada ens surt un codi, ho copiem i l'enganxem a l'entrada i així poden veure el nostre bloc.

En segon lloc per realitzar el vídeo, cal anar a multimèdia al mobie marker aquest programa està en tots el Windows. Comencem capturant imatges fitxes, importen les imatges, també podem extreure audio, i importen audio, música.
En de tenir en compte, que poden guadarse de dues maneres, un és arxiu guardar i l'altre poder guadar com projecte de mobie maker. Amb el primer sistema podem obrir-lo sempre que vulguem i editar-lo i amb el segon ho guardem com pel.lícula. Poden guadar en el equip i donarem el format de vídeo. És important crear una carpeta per guardar tot el material que composa les fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada