diumenge, 4 d’octubre del 2009

Notebook i Delicious.

Aviu a la classe de gestió de la informació hem apres dos nous programes el notebook a través del google, i al delicious. La Loles ens ha explicat perquè serveixen aquests dos programes i com s'utilitza. Desprès cadascú a treballat amb els programes per veure les utilitat que teníem en ficat pàgines weps imatges...El notebook està en el bloc de notes del Google dins del Google reader, pots accedir-hi a través de la direcció de correu de Gmail. Serveis per guardar informació, pàgines weps, textos, imatges, ho pots tenir tot ben organitzat per carpetes i amb aquest programa pots guardar els teus treballs i continuar al dia següent. També pots guardar la informació que vulguis i si té has d'anar de viatge la pot recuperar i mirar-la fàcilment en un altre ordinador només tens que fica-ta en el bloc de notes del google al per fer-lo.
El delicious es una mica més complicat per l'idioma que es el angles però també té la seva utilitat ja que amb ell pots compartir informació amb els companys que estiguin registrats i pots guardar informació com amb el notebook.

Avui he apres dues eines més per treballar, però per ara en quedaré amb el notebook ja que per a mi es mes fàcil de utilitzar, però no descarto el delicious ja que ho faré servi més endavant quan tingui un nivell d'Angles més alt.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada