dissabte, 19 de desembre del 2009

Res és impossible. Tu pots

Aquí podeu veure un vídeo que vam veure a classe d´educació física. És un video realment motivant, emociant i amb molta superació personal.
Fins a on arriba l´amor d´un pare per el seu fill. Aquesta història és d'un pare Australià que realitzava any rere any el Ironman (Home de Ferro) d'Austràlia, i la seva major il·lusió era competir al costat del seu fill aquesta prova. Per desgràcia aquest nen va néixer amb paràlisi cerebral. L'australià mai va veure la situació del seu fill com obstacle i va entrenar molt fort - juntament amb el seu fill durant anys fins que va arribar l'hora de la competició.

L'Australià d'aproximadament 60 anys va inscriure al seu fill i a ell mateix al Ironman d'Austràlia. Aquesta és una prova per a gent gran.... gent amb mentalitat guanyadora, exemplar, i amb conviccions realment fortes. Acabar un Ironman és alguna cosa fora d'aquest món.
Per a donar-los d´una idea de la competició consta de tres parts:

1-Nedar en el mar, o llac un tram de 4 Km . (amb el fred del matí).
2-Sortir de nedar i prendre la bicicleta de ruta i recórrer un trajecte de 180 Km. Ininterromputs, amb pujades i baixades molt pesades.
3-Acabant la ruta de bicicleta, s'acaba la prova amb una marató de 42.5 Km.

Com podeu veure és una prova força dura, ja que requereix unes capacitats físiques i psicològiques molt fortes.
Aquest pare conjuntament amb el seu fill van arribar a la meta en un temps de 17 hores interrompudament.
Com podeu veure res és impossible i com mostra el vídeo la paraula "CAN" PUC amb esforç, superació, constància tot es pot aconseguir i molt més…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada