Ja ha arribat l'època de les castanyes ( la Castanyada) i, amb ella, tots aquells aliments, ingredients i gastronomia que l'emboliquen i que marquen la tradició de les diferents regions espanyoles any rere any. En Catalunya, a més de menjar riques i calentes castanyes, és típic acompanyar-les d'uns petits dolços de diferents sabors que omplin llars i estómacs de grans i petits per a les festes de Tots els Sants (1 de novembre).
Estem parlant dels panellets que, realitzats amb una base de mazapàn, oferixen una enorme varietat gràcies als seus diferents gustos i sabors.
INGREDIENTS DELS PANELLETS
Es barregen tots aquest ingredients i tindrem la pasta base.
Amb 150g de pinyons: Es fan boletes, es passen per clara d'ou batuda i s'hi enganxen els pinyons. Amb un pinzell es pinten amb rovell d'ou per donar un color daurat.
Aquí podeu veure un vídeo d´una classe de P5 fem rics panellets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada